SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

Sostinės gatvėmis bėgs 3 tūkst. Kalėdų senelių ir Snieguolių (2018 12 13)

Gruodžio 16 d., sekmadienį, nuo 9 iki 14 val.:

• 3 km trasa: Gedimino prospektu, Šventaragio, Universiteto, Liejyklos, Totorių, Šv. Ignoto, Stiklių, Stiklių, Didžiąja, Vokiečių, Dominikonų, Vilniaus gatvėmis ir Gedimino prospektu iki Vinco Kudirkos aikštės;
• 6 ir 12 km trasomis: Gedimino prospektu, Šventaragio, Barboros Radvilaitės, Maironio gatvėmis, per Bernardinų sodą, Šv. Bruno Bonifaco, Maironio, Malūnų, Paupio, Aukštaičių, Maironio, Išganytojo, Bokšto, Pilies, Šv. Jono, Universiteto, Liejyklos, Šv. Ignoto, Stiklių, Didžiąja, Vokiečių, Dominikonų, Vilniaus gatvėmis ir Gedimino prospektu iki Vinco Kudirkos aikštės.

Gruodžio 16 d. nuo 6 iki 15 val. draudžiamas transporto eismas visoje bėgimo trasose, keisis viešojo transporto eismas. Be to, nuo 10 iki 14 val. nevažiuos Kalėdų traukinukas.
Dėmesio! Gruodžio 16 d. išduoti gyventojams ir juridiniams asmenims leidimai statyti automobilius mokamose automobilių stovėjimo vietose mėlynojoje ir raudonojoje zonose bėgimo metu galios ir kitose stovėjimo zonose (geltonojoje, žaliojoje ir baltojoje zonose).

Kaip keisis autobusų eismas kalėdinio bėgimo metu?

Gruodžio 16 d. nuo 10 iki 14 val. keisis 10, 11, 33 ir 89 autobusų maršrutų trasos.

10 maršruto autobusai į Markučius nuo Žaliojo tilto važiuos Vilniaus, Jogailos, Pylimo, Bazilijonų, M. Daukšos, Žiupronių, Subačiaus gatvėmis, toliau – įprasta trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademijos ir Užupio. Atgal autobusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa 10 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Vinco Kudirkos aikštė, Jogailos, Centro poliklinika, Reformatų, Trakų, Vingriai, Rūdninkų, Bazilijonų, Aušros vartai ir Misionierių.

begimas1.png

 

 

11 maršruto autobusai iš Žvėryno iki Pamėnkalnio–Pylimo–Jogailos gatvių sankryžos važiuos įprasta trasa, toliau suks į Pylimo gatvę ir važiuos Bazilijonų, M. Daukšos, Žiupronių, Subačiaus, Drujos gatvėmis. Apsisukus Drujos gatvės pabaigoje esančiame žiede autobusai atgal važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa autobusai nestos Jogailos, Vinco Kudirkos aikštė, Karaliaus Mindaugo tiltas, Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademijos, Vilnios, Užupis, Bernardinų kapinės ir Bernardinų stotelėse. Kursuodami šiuo maršrutu autobusai papildomai stos stotelėse Centro poliklinika, Reformatų, Trakų, Vingriai, Rūdninkų, Bazilijonų, Aušros vartai, Subačiaus, Zarasų (link Drujos g.) ir Misionierių.

begimas1.png

 

 

33 maršruto autobusai iš Šiaurės miestelio iki Karaliaus Mindaugo tilto kursuos įprasta trasa, toliau suks į T. Kosciuškos gatvę ir važiuos Olandų bei Drujos gatvėmis, o įsukę į Sukilėlių gatvę grįš į įprastą trasą. Tokia pačia trasa autobusai grįš į Šiaurės miestelį. Pakeitus trasą minėto maršruto autobusai nestos stotelėse Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio ir Subačiaus. Kursuodami šia trasa 33 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas (link Kalnų parko), Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos.

begimas3.jpg

 

89 maršruto autobusai iš Nepriklausomybės aikštės iki Karaliaus Mindaugo tilto kursuos įprasta trasa, toliau suks į T. Kosciuškos gatvę ir važiuos Olandų bei Drujos gatvėmis, o įsukę į Sukilėlių gatvę grįš į įprastą trasą iki stotelės Aušros vartai ir važiuos tiesiai į Stotį. Tokia pačia trasa autobusai važiuos ir atgal. Pakeitus trasą minėto maršruto autobusai nestos stotelėse Arkikatedra, Bernardinų sodas, Dailės akademija, Užupio, Subačiaus, Bazilijonų (Visų Šventųjų g.), Rūdninkų, Rotušė, Vokiečių ir Trakų. Kursuodami šia trasa 89 maršruto autobusai papildomai stos stotelėse Karaliaus Mindaugo tiltas (link Kalnų parko), Kalnų parkas, Šv. Petro ir Povilo bažnyčia, Vasaros, Krivių, Filaretų, Polocko ir Drujos.

 Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais jau nuo gruodžio 12 d. galima bus susipažinti interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, taip pat informacija skelbiama socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, o darbo valandomis teikiama ir telefonu (8 5) 210 7050. Viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliosiose programėlėse m.Ticket ir Trafi. Specialūs informaciniai pranešimai apie viešojo transporto darbo organizavimo pakeitimus taip pat bus skelbiami pačiuose autobusuose, troleibusuose ir stotelėse, o bendroji informacija apie trasų pakeitimus skelbiama viešojo transporto švieslentėse.begimas4.jpg

Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais jau nuo gruodžio 12 d. galima bus susipažinti interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, taip pat informacija skelbiama socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, o darbo valandomis teikiama ir telefonu (8 5) 210 7050. Viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliosiose programėlėse m.Ticket ir Trafi. Specialūs informaciniai pranešimai apie viešojo transporto darbo organizavimo pakeitimus taip pat bus skelbiami pačiuose autobusuose, troleibusuose ir stotelėse, o bendroji informacija apie trasų pakeitimus skelbiama viešojo transporto švieslentėse.

« Atgal