SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

Gruodžio 15 d. Kalėdinio bėgimo metu Vilniuje – eismo ribojimai ir viešojo transporto pakeitimai (2019 12 12)
Šaltinis: vilnius.lt

 

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad gruodžio 15 d. jau 44-ąjį kartą vyks tradicinis Eurovaistinės Kalėdinis bėgimas. Jo metu bėgimo entuziastų lauks trys trasos – 300 m, 3, 6 ir 12 km:

  • 300 m bėgimo trasa drieksis Gedimino prospektu, K. Sirvydo ir Šv. Jurgio gatvėmis.
  • 3 km bėgimo trasa drieksis Gedimino prospektu, Šventaragio, Barboros Radvilaitės, Maironio, Išganytojo, Bokšto, Pilies, Šv. Jono, Dominikonų, Šv. Ignoto, Benediktinių, Vilniaus gatvėmis ir Gedimino prospektu iki Vinco Kudirkos aikštės.
  • 6 ir 12 km bėgimo trasa drieksis Gedimino prospektu, Šventaragio, Barboros Radvilaitės, Maironio, Užupio, Paupio, Aukštaičių, Maironio, Išganytojo, Bokšto, Didžiąja, Savičiaus, Augustijonų, Šv. Kazimiero, Didžiąja, Rotušės aikštės, Vokiečių, Vilniaus, Benediktinių, Šv. Ignoto, Dominikonų, Universiteto, Liejyklos, Vilniaus gatvėmis ir Gedimino prospektu iki Vinco Kudirkos aikštės. 

kaledu_begimas_2019.png

Gruodžio 15 d. nuo 6 iki 15 val. draudžiamas transporto eismas visoje bėgimo trasoje ir keisis 10, 11, 33 bei 89 autobusų maršrutų trasos. Taip pat minėtu laiku nekursuos ir Kalėdų traukinukas.

Gruodžio 14-15 d. išduoti gyventojams ir juridiniams asmenims leidimai statyti automobilius mokamose automobilių stovėjimo vietose mėlynojoje ir raudonojoje zonose, patenkančiose į bėgio trasą, bėgimo metu galios ir kitose stovėjimo zonose (geltonojoje, žaliojoje ir baltojoje zonose).

Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais jau nuo gruodžio 11 d. galima bus susipažinti interneto tinklalapyje www.stops.lt, taip pat informacija skelbiama socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, o darbo valandomis teikiama ir telefonu (8 5) 210 7050. Viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliosiose programėlėse m.Ticket ir Trafi. Specialūs informaciniai pranešimai apie viešojo transporto darbo organizavimo pakeitimus taip pat bus skelbiami pačiuose autobusuose, troleibusuose ir stotelėse, o bendroji informacija apie trasų pakeitimus skelbiama viešojo transporto švieslentėse. 

« Atgal