SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

m.Ticket ir m.Parking programėlių veikimas atnaujintas (2020 03 05)

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad šiandien prie m.Ticket ir m.Parking programėlių jau gali jungtis visų operatorių naudotojai – sklandus jų veikimas atnaujintas.

 „Atnaujinome m.Ticket ir m.Parking veikimą, dabar fiksuojame tik pavienius atvejus, kai programėlės dar veikia nepilnai, kol visiškai atsinaujins sistema. O toliau maksimaliai tikriname visas sistemas, jų saugumo mechanizmus, taikome papildomas priemones, jog dar efektyviau užtikrintume perduodamų duomenų autentifikavimą ir saugumą,  glaudžiai bendradarbiaujame su operatoriais. Norime pabrėžti, kad jokie asmens duomenys trečiosioms šalims šiuo metu nėra prieinami. Nei mobilieji operatoriai, nei mes neturime konkrečios informacijos, jog iš esmės užfiksuota konkrečių duomenų pateikimo atvejų“, – sako SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė.

 mparking.PNG

 

Atradus spragą dėl HTTP HE technologijos saugumo, kuri naudojama prekių ir paslaugų apmokėjimui per mobiliuosius operatorius, įmonė „Susisiekimo paslaugos“ iš karto atliko sistemos m.Transportas pakeitimus. Šiai sistemai priklauso m.Ticket, m.Parking programėlės. Skubiausi pakeitimai įgyvendinti jau vakar, m.Transportas sistema atnaujinta, reikalingus veiksmus atliko ir toliau atlieka operatoriai. Įgyvendinus visus pakeitimus šiuo metu jokie asmens duomenys trečiosioms šalims nėra prieinami. Įmonė toliau įgyvendins ir papildomus veiksmus sistemos saugumui stiprinti.

Kol vyko tikrinimai m.Ticket programėlėje, nuo vakar buvo laikinai blokuojamas atsiskaitymas kortelėmis. Šį rytą jis atnaujintas ir sėkmingai veikia visiems naudotojams.

Jei kyla klausimų ar susidūrėte su nesklandumais dėl programėlių veikimo, skambinkite (8 5) 210 70 50, o dėl automobilių stovėjimo paslaugų kreipkitės [email protected]

« Atgal