SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

Vilniaus mobilioji programėlė m.Parking – jau ir Trakuose (2020 04 21)
Mobilioji programėlė m.Parking  startuoja ir Trakuose – nuo šios savaitės ja naudotis kviečiami visi automobilius čia parkuojantys Trakų gyventojai ir lankytojai. Tai ketvirtasis miestas, kuriame programėlę savo išmaniuosiuose telefonuose turintys vairuotojai galės greitai ir išmaniai atsiskaityti už automobilių stovėjimą vietine rinkliava apmokestintose vietose – m.Parking jau veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Trakuose. Mokėjimo už automobilių stovėjimą sistemos diegimą Trakuose įgyvendina SĮ „Susisiekimo paslaugos“ kartu su įmone UAB „Trakų paslaugos“.
 
 mParking_Trakuose.jpg
 
„Vis daugiau vairuotojų m.Parking naudoja kaip vieną tų programėlių, kuri yra kasdienis, jau įprastas įrankis – šiuo metu turime maždaug 250 tūkst. aktyvių programėlės naudotojų. Per pastaruosius dvejus metus apmokėjimo už automobilių stovėjimo paslaugą programėle teikėme ne tik Vilniuje, bet įžengėme ir į didžiuosius šalies miestus – Kauną, Klaipėdą, dabar startuojame ir Trakuose. Nors tokiomis aplinkybėmis vis dar rekomenduojame likti namuose, tačiau kai jau lankysitės Trakuose – tai patogi alternatyva atsiskaityti už stovėtą laiką. Tereikia turėti vieną programėlę tiek atvykusiems į minėtus miestus, tiek patiems jų gyventojams“, – sako SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorė Modesta Gusarovienė.
m.Parking paslauga Trakuose galės naudotis visų trijų Lietuvoje mobiliojo ryšio paslaugas teikiančių operatorių vartotojai, statantys automobilius vietine rinkliava apmokestintose vietose. Programėlės dar neturintys vairuotojai ją gali atsisiųsti, įvesti savo automobilio valstybinį numerį, pasirinkti miestą ir parkavimo zoną. Įvedus automobilio valstybinį numerį, jis susiejamas su vartotojo telefono numeriu ir rinkliava pridedama prie sąskaitos už mobilųjį ryšį.
Vairuotojai, naudodamiesi m.Parking sistema, moka už automobilio stovėjimo laiką, patys pasirinkdami automobilio pastatymo pradžią ir pabaigą. Užsisakius mokamą automobilių stovėjimo paslaugą ją galima bet kada nutraukti. Programėlės lange taip pat rodoma mokėtina suma, o sistema informuoja apie užsakytą paslaugą ir mokėtiną sumą siųsdama pranešimus.  
 „Džiaugiamės, kad Trakuose vairuotojai, norėdami atsiskaityti už stovėtą laiką, gali rinktis jiems priimtiniausią būdą. Atsiskaityti m.Parking ypač patogu taps tiems, kurie ja jau naudojasi lankydamiesi Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje – ta pati programėlė nuo šiol veikia ir Trakuose. Tad atsiskaitymas už automobilio stovėjimą neužtruks, o ir nereikės grynųjų pinigų ar papildomų programėlių – visas procesas aiškesnis ir sklandesnis“, sako įstaigos UAB „Trakų paslaugos“ direktorius Mantas Orintas.
Iškilus klausimams apie programėlės naudojimą Trakuose vairuotojai gali susisiekti su įstaigos UAB „Trakų paslaugos“ atstovais telefonu +370 656 42240  arba el. paštu [email protected].
« Atgal