SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

SĮ "Susisiekimo Paslaugos"

Mokamas automobilių stovėjimas Vilniuje

Aktualijos

Pokyčiai m.Parking ir m.Ticket – nuo šiol veiks PIN kodas, grįžta atsiskaitymas kortelėmis (2020 06 16)

 

Programėlių m.Ticket ir m.Parking naudotojai nuo šiol pastebės naujovę – SĮ „Susisiekimo paslaugos“ stiprina jų saugumą, todėl jungiantis bus prašoma įvesti PIN kodą. Be to,  po atliktų pakeitimų m.Ticket programėlėje grįžta atsiskaitymo mokėjimo kortelėmis paslauga, kai viešojo transporto bilietus keleiviai galės įsigyti vos keliais paspaudimais.  Ši paslauga vėl veikia ir Trafi programėlėje.

Visiems m.Ticket ir m.Parking naudotojams primenama atsinaujinti šias nemokamas programėlės „App Store“ arba „Google Play“ parduotuvėse. Priminimus dėl atnaujinimų naudotojai gaus ir jungdamiesi prie programėlių. Atidarant jas pirmąkart po atnaujinimo bus prašoma suvesti laikiną, SMS žinute gautą PIN kodą, o atlikus tai – susikurti pastovų savo PIN kodą ir jį naudoti kaskart jungiantis.

„Mobiliosiose programėlėse pristatome naują dar saugesnio prisijungimo priemonę. Pirmiausia klientams reikėtų atsinaujinti m.Ticket ir m.Parking, o nuo šiol išmaniajame telefone jas atsidarius savo prisijungimą reikės patvirtinti įvedant PIN kodą. Tai gana įprasta, naudotojų laiko negaišinanti apsauga, kurią taikysime. Be to, visiems viešojo transporto keleiviams turime gerų žinių. Bilietus programėlėse greitai ir patogiai vėl galite įsigyti mokėjimo kortele,  o artimiausiu metu tokią paslaugą įdiegsime ir m.Parking. Norime, kad programėlės atitiktų tiek viešojo transporto, tiek vairuotojų poreikius, o jomis naudotis būtų kuo paprasčiau, todėl nuolat ieškome naujų, lanksčių funkcijų“, – sako SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktoriaus pavaduotojas Vaidotas Meškauskas.

m.parking_pin.png 

Konkretūs žingsniai, kaip suvesti PIN kodą programėlėse m.Ticket ir m.Parking pateikiami čia: https://www.youtube.com/watch?v=Jxugwmc7jdA

m.Ticket programėlę atsisiųskite arba atsinaujinkite čia:
iOS: https://apple.co/2C3VUUa
Android: https://bit.ly/37FVjnC

m.Parking programėlę atsisiųskite arba atsinaujinkite čia:
iOS: https://apple.co/3d4pPsf
Android: http://bit.ly/2yd9U8w

Primenama, kad atradus spragą dėl HTTP HE technologijos saugumo, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ išsamiai tikrino savo informacines sistemas, tai darė ir mobilaus ryšio operatoriai. Atlikti visi suplanuoti pakeitimai dar patikimesnei asmens duomenų apsaugai ir naudotojų tapatybės patvirtinimui, o m.Ticket ir m.Parking naudotojai, kaip ir iki šiol, gali saugiai jungtis prie programėlių. 

« Atgal